Καρακάσης...

Καρακάσης

Η εταιρεία Καρακάσης ιδρύθηκε το 1987 με αντικείμενο την εμπορία και τις εισαγωγές-εξαγωγές κλιματιστικών μηχανημάτων, συστημάτων και ταμειακών μηχανών.

Αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τα κλιματιστικά Carrier, TOSHIBA, GREE, SENDO, AUX καθώς και τις ταμειακές μηχανές των εταιρειών DATATEC, DPS, RBS.

Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και βαθιά τεχνογνωσία στον ΟΙΚΙΑΚΟ, ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΟ και ΚΕΝΤΡΙΚΟ κλιματισμό και δίνει πάντα τις καλύτερες λύσεις τόσο στη ΨΥΞΗ όσο και στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

Η άρτια οργάνωση της Εταιρείας σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του τεχνικού της προσωπικού παρέχει την δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης σε όλα τα στάδια, της μελέτης,  της εγκατάστασης, στην ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και after sales service (συντήρηση – βλάβες-ανταλλακτικά).

Η εταιρεία Καρακάσης με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό καθώς και με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων βρίσκεται πάντα κοντά σας ώστε να σας ενημερώνει για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

>> ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok