ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΩΝ...

Ανακοίνωση Συνεργασίας - Excellent Luxury Car and Bus Services

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία «Excellent Luxury Car and Bus Services». Η “Excellent” με τα καινούρια πολυτελή λεωφορεία της προσφέρει στο μέγιστο βαθμό ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση στις οδικές πτήσεις της “ομάδας της καρδιάς μας”.

Συνεργασία ΠΑΕ ΑΡΗΣ - «Asteris Engravings»

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους μας τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρία «Asteris Engravings» ως Αποκλειστικός Συνεργάτης Κατασκευής & Εμπορίας των Επίσημων Προϊόντων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην κατηγορία της «Χάραξης». Τις επόμενες μέρες θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των προϊόντων και τα σημεία πώλησης που θα διατίθενται...

Ο Mr. Pengu, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είναι… Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι η επόμενη πόλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Mr. Pengu, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

«Είμαστε χαρούμενοι σαν εταιρεία που ο επόμενος μας σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, μια πόλη που αγαπάει πολύ την τεχνολογία…»

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλη την πόλη.

Ανακοίνωση Συνεργασίας - Μαλαματίνα

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας με την εταιρεία  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

  • 1
  • 2
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok