WEG λιπαντικά...

WEG λιπαντικά

Ο όμιλος TOPSYSTEM δραστηριοποιείται από το 1992, με την εισαγωγή και προώθηση λιπαντικών οχημάτων, βιομηχανίας και ειδών αυτοκινήτου. Κύριο μέλημα είναι η έρευνα, η ανάπτυξη, η δημιουργία και η προώθηση λιπαντικών προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας. Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την έρευνα και τον σχεδιασμό των λιπαντικών WEG, εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την διεθνή και κοινοτική νομοθεσία.

Τα λιπαντικά WEG χρονολογούνται από το 1996. Το 2008 τα λιπαντικά WEG αυξάνουν την γκάμα τους φέρνοντας νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά που ανταποκρίνονται στις νέες τεχνολογίες των οχημάτων μέσω νέων και εξελιγμένων λιπαντικών. Τον Οκτώβριο του 2017 δημιουργούν νέες συσκευασίες λιπαντικών, με νέο δικό τους πρωτοπόρο σχεδιασμό μπουκαλιού και ετικετών για να κατατάξει την νέα συσκευασία λιπαντικών WEG , ως μια από τις πιο δυναμικές και σύγχρονες εμφανίσεις λιπαντικού.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες που θέτει ο όμιλος Topsystem είναι να διατηρεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, τις στρατηγικές της συνεργασίες με αξιόλογες εμπορικές επιχειρήσεις, τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Διεθνή αγορά. Έχει δημιουργήσει τεράστιες υποδομές, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου παρέχουν την δυνατότητα αποθήκευσης και άμεσης αποστολής των προϊόντων (λιπαντικά και είδη αυτοκινήτου) προς όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

>> ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok