Η κάρτα υγείας EY Club...

Η κάρτα υγείας EY Club

Η κάρτα υγείας EY Club δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 εξασφαλίζοντας στους κατόχους της πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας σε όλη την Ελλάδα με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Η κάρτα υγείας ΕΥ Club απευθύνεται σε όλους χωρίς καμία προϋπόθεση όπως ιατρικό ιστορικό ή ηλικία. Παρότι δεν είναι ασφαλιστικό προϊόν λειτουργεί ανεξάρτητα αλλά και συμπληρωματικά με οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόγραμμα. Ακόμη και για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τα προνόμια και οι δυνατότητές της προσφέρουν στον κάτοχό της σημαντικά οφέλη, καθώς καλύπτει τα κενά που υπάρχουν και καθημερινά προκύπτουν από τις παροχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα μέλη της κάρτας υγείας EY Club εξυπηρετούνται πανελλαδικά από 3.000 ιδιώτες Ιατρούς, 300 και πλέον Διαγνωστικές Μονάδες καθώς και από πολλές Ιδιωτικές Κλινικές όπως ΙΑΣΩ, EUROMEDICA, MEDITERRANEO HOSTPITAL, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ κ.α.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη επί της Αδριανουπόλεως 3, όπου στεγάζεται το αυτόνομο Τηλεφωνικό Κέντρο (Call Center) δυναμικότητας 30 θέσεων εργασίας καθώς και το Τμήμα Εξυπηρέτησης, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο για την άμεση εξυπηρέτηση των μελών.

Την κάρτα υγείας ΕΥ Club εμπιστεύονται για τους πελάτες τους και τα μέλη τους Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Επιμελητήρια, Συνεταιρισμοί και Εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ΖΕΝΙΘ (εταιρεία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας), ΚΕΕΕ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας), ΚΕ.Σ.Ο. (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), ΙΚΑΡΟΣ Συνεταιρισμός Απόστρατων Πολεμικής Αεροπορίας, Π.Ο.Ε.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών), Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΠΑΕ ΑΡΗΣ κλπ.

>> ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok