ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ με τα πέντε της καταστήματα, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και σαράντα χρόνια. Η εμπειρία μας και η πολύχρονη ενασχόληση με τους τέσσερις τροχούς, μας καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες και έγκυρες εταιρείες στην πώληση ελαστικών και ζαντών.  Η απόλυτη υπευθυνότητα και οι χαμηλές τιμές, μας καθιστούν ως την πιο δυναμική επιλογή.

Βέβαια, το αντικείμενό μας αφορά και τον τομέα της ανάρτησης και της ευθυγράμμισης. Ο άρτιος τεχνικός εξοπλισμός και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων μας, βρίσκει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζετε. Να τονίσουμε επίσης ότι ασχολούμαστε και με τα δίτροχα οχήματα, από παπάκια και scooter, μέχρι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Αναλαμβάνουμε αλλαγή ελαστικών και ζυγοστάθμιση. Στόχος μας είναι οι χαμηλές τιμές, η ποικιλία και η σωστή εξυπηρέτηση των φίλων πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας.

Ελάτε να μας δείτε από κοντά και είμαστε σίγουροι πως ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ!!!

>> ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok