ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ξεκίνησε την πορεία του το 1978 με την ίδρυση της πρώτης Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα 40 χρόνια μετά ο Όμιλος αποτελείται από τέσσερις Εταιρίες οι οποίες είναι:

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. είναι η πρώτη ιδρυθείσα και μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΛΣΑΛΟΝΙΚΑ. Ιδρύθηκε το 1978, μετεξελίχθηκε το 1996 και από τότε πρωταγωνιστεί δυναμικά στο χώρο της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής και Υγείας είναι η δεύτερη κατά ίδρυση Εταιρία του Ομίλου. Ιδρύθηκε το 1988 και είναι η πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής, που ιδρύθηκε στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη με τα πρότυπα της Ε.Ε.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. είναι η τρίτη Εταιρία του Ομίλου. Ιδρύθηκε το έτος 1995 με την ονομασία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. με σκοπό την παροχή Τεχνικών Υπηρεσιών σε πελάτες του Ομίλου και σε τρίτους. Συγχωνεύτηκε με την Εταιρία Γ.Ε.Β. Α.Ε. και απέκτησε την νέα ονομασία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝIΚΗ Α.Ε.

Η τέταρτη εταιρία του Ομίλου συστάθηκε το 1995 με σκοπό να καλύψει πρώτα τις ανάγκες των χιλιάδων ασφαλισμένων των Εταιριών του Ομίλου για επείγουσα αερομεταφορά, λόγω ασθένειας ή ατυχήματος. Στη συνέχεια εξελίχθηκε και στην πρώτη και μοναδική Αεροπορική Εταιρία στη Βόρεια Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

 

>> ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok