Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

14/11/22

Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι, και θα παραμείνει υπεράνω προσώπων. Αυτό ισχύει από ιδρύσεως του Συλλόγου το έτος 1914 και δεν πρόκειται να αλλάξει. Προφανώς και δεν αποτελεί εξαίρεση ο ποδοσφαιριστής μας Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η χθεσινή δημόσια τοποθέτηση του κ. Μαντσίνι αποτελεί το αποκορύφωμα μιας αλληλουχίας  γεγονότων, που εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα, με επίκεντρο τον ίδιο και αφορούν το μέλλον του με γνώμονα τα δικά του και μόνο συμφέροντα.

Μέλλον, που ο  ίδιος φαντάζεται, προφανώς εκτός ΑΡΗ και δεν το κρύβει με τη συμπεριφορά του σε καθημερινή βάση, δημιουργώντας ζητήματα εκ του μη όντως.

Όπως για παράδειγμα, με την επίκληση οικονομικών θεμάτων, ενώ ο ίδιος ομολογεί εν τέλει πως είναι τακτοποιημένος!!! (Τελικά κ. Μαντσίνι την Παρασκευή πληρωθήκατε τα περσινά σας χρήματα ή μήπως ΚΑΙ τον μήνα Νοέμβριο του 2022;)

Τα πράγματα είναι απλά.  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι νέοι του «συμβουλάτορες» τον καθοδηγούν λανθασμένα και τον έριξαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν.

Η αλήθεια, για να γνωρίζει και ο κόσμος, είναι η εξής: Στα 3,5 χρόνια που ο κ. Μαντσίνι βρίσκεται στον ΑΡΗ είναι τακτοποιημένος οικονομικά. Τους τελευταίους μήνες, οι «συμβουλάτορες», που προσέλαβε εσχάτως, έχουν «χαλάσει» το μυαλό του, υποσχόμενοι μεταγραφή στο εξωτερικό.

Προοπτική στην οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν είναι αρνητική, απεναντίας θέλει να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι να τον αφήσει να φύγει σαν «ελεύθερος», όπως τον πλάσαραν στο Μεξικό (υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό).

Ο κ. Μαντσίνι θα πωληθεί στην τιμή που πρέπει, εφόσον έρθει πρόταση, που να ικανοποιεί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τελεία και παύλα.

Ακόμα μια απαραίτητη διευκρίνιση εδώ: Πράγματι ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων στο συμβόλαιο του παίκτη, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα έφευγε (με μεταγραφή) τον Ιανουάριο. Αυτό για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες…

Ο κ. Μαντσίνι είναι «θύμα» των νέων του «συμβουλατόρων». Μεταξύ αυτών ανήκει και ένας δικηγόρος, τη σχέση και τη συνεργασία του οποίου με άλλη ανταγωνίστρια ΠΑΕ της Αθήνας γνωρίζουμε καλά.

Δεν ήταν δική μας επιλογή να τεθεί ο κ. Μαντσίνι εκτός ομάδας σε μια στιγμή που όλοι ήταν αναγκαίοι. Ο ίδιος επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας με την εκβιαστική του συμπεριφορά παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιπλέον, διαβάζοντας τη δημόσια ανάρτησή του, νιώθουμε δικαιωμένοι διότι με τη μη συμμετοχή του στην αποστολή προστατεύσαμε αγωνιστικά τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα μας.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής για να συμμετάσχει σ’ έναν αγώνα πρέπει να είναι έτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι ο εν λόγω παίκτης θα μπορούσε να αγωνιστεί μαχητικά προς το συμφέρον της ομάδας του με τη βεβαρημένη ψυχολογία που είχε, όπως ο ίδιος την περιέγραψε γλαφυρά λίγες ώρες μετά το παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ έθεσε ως προτεραιότητα την αποφυγή ενδεχόμενου τραυματισμού, κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφικό, αλλά και τη διασφάλιση ομαδικού πνεύματος και ομοψυχίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών της, προτεραιότητα, η οποία και, εν τέλει, τη δικαίωσε απόλυτα.

Κύριε Μαντσίνι, η επίκληση εκ μέρους σας στη λέξη «οικογένεια», του σημαντικότερου θεσμού της ελληνικής κουλτούρας, προϋποθέτει να γνωρίζετε κάποιους απαράβατους κανόνες -μεταξύ των οποίων- και ότι οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύπτει το επιλύουμε κατόπιν διαλόγου μεταξύ μας και όχι μέσω δημοσιοποίησής του στο ευρύ κοινό, ενέργεια που υποκρύπτει μόνον εκδικητικότητα και προσπάθεια διαπόμπευσης της δήθεν οικογένειας. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε να εφησυχάσετε, καθότι η ΠΑΕ θα σας χορηγήσει τόσο άδεια για να μεταβείτε στη βάφτιση του γιου σας όσο και δώρο για το ευτυχές αυτό γεγονός, όπως συνηθίζει να κάνει πάντοτε με όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok