Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Σπανού - Τελευ...

25/07/17

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Σπανός, σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΡΗ. Είναι τεράστιο το φορτίο της ευθύνης. Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη, τον κ. Μυροφορίδη και ελπίζω ν' ανταποκριθώ τις προσδοκίες τους. Είμαι μαζί σας (σ.σ. τους δημοσιογράφους) γιατί πρέπει να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος του ΑΡΗ. Η επικοινωνία μας πρέπει να έχει αρχές και κανόνες. Θα έχουμε χρόνο να τα λέμε από εδώ και πέρα», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μας.

«Ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα που θα προπονήσω. Ίσως να μην αποδεχόμουν την πρόταση αν δεν ήμουν σίγουρος. Νιώθω σίγουρος, νιώθω καλά. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου, το οποίο πιστεύω θα πάει καλά. Θέλω να δείτε κι εσείς μέσα στο γήπεδο πράγματα, που θα δω κι εγώ. Είναι πολύ σημαντικό για το βιογραφικό σου να έχεις τον ΑΡΗ μέσα, αλλά ασήμαντο να μην έχεις τον ΑΡΗ με επιτυχία. Γι' αυτό θα παλέψω για την επιτυχία του ΑΡΗ».
Ερωτηθείς για το τι δεν πήγε καλά πέρυσι και η ομάδα δεν ανέβηκε, απάντησε:

«Οι παίκτες ατομικά έπρεπε να αναδεικνύουν τη δυναμική της ομάδας. Πέρυσι περισσότερο φάνηκαν τα ονόματα, παρά η ομάδα. Όταν πήγα στον Παναγιάλειο είπα ότι ένα ρόστερ Superleague δεν σημαίνει ότι θα βγάλει την ομάδα κατηγορία. Αν δεν… γυαλίζει το μάτι των παικτών δεν βγαίνει κανείς. Θα πρέπει να βγάλουμε πάθος και θέληση. Γι' αυτό πέρυσι δεν πέτυχε η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια παρόμοια πορεία με πέρυσι, αλλά με διαφορετική νοοτροπία».

Και ο Δημήτρης Σπανός, πρόσθεσε:

«Είναι η τρίτη ομάδα, στην οποία συνεργάζομαι με τον Μυροφορίδη. Μιλούσαμε και πριν έρθω εγώ, χωρίς να υπάρχει κάτι. Συμφωνώ με τις προσθαφαιρέσεις, που έχουν γίνει. Ο κ. Μυροφορίδης αν θέλει να πάρει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερώσει τον προπονητή. Αντίστοιχα και ο προπονητής πρέπει να ενημερώσει τον Μυροφορίδη για κάποιον παίκτη που θέλει».

Και ο προπονητής του ΑΡΗ, κατέληξε:

«Έχουν γίνει και θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Θα πρέπει να πάρουμε τερματοφύλακα. Η ομάδα έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες, ο οποίος φαίνεται να κάνει ένα άλλο βήμα. Το σεβόμαστε. Θέλουμε ένα παιδί, που να έχει δίψα για διάκριση με τον ΑΡΗ. Επίσης, ένας ή δύο παίκτες θα αντικαταστήσουν τον Τάτο. Όσο για τον επιθετικό, τα… κερασάκια στην τούρτα τα φοβάμαι. Και αυτό συνέβη πέρυσι. Πρέπει ο παίκτης που θα έρθει να είναι μεταγραφή ουσίας και όχι αεροδρομίου. Δεν περιμένουμε το youtube για να κρίνουμε έναν παίκτη. Μπορεί να γίνει η μεταγραφή επιθετικού, μπορεί και να μην γίνει. Ο σχεδιασμός μας είναι 26-28 παίκτες. Από αυτούς οι 4 θα είναι τερματοφύλακες. Οι υπόλοιποι 4 θα είναι παιδιά από την ομάδα Νέων. Έχουν προταθεί ήδη από τον Πασχάλη Μελισσά και θα είναι μαζί μας την Πέμπτη, που θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Τέλος θα ήθελα να πω πως ο στόχος είναι δύσκολος αν πάμε με τις μύτες… ψηλά και θεωρήσουμε ότι θα βγούμε μόνο με τις φανέλες. Μπορεί να γίνει εύκολος αν υπάρξει ομοψυχία. Χωρίς ομοψυχία όλων των φορέων για να βοηθηθεί ο ΑΡΗΣ ο στόχος θα υλοποιηθεί πιο δύσκολα».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok