«Χρόνια Πολλά στον ΑΡΗ ΜΑΣ!» - Τελευταία Νέα ...

25/03/24

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ειρήνη Καρυπίδη, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τιμή και συγκίνηση χαιρετίζουμε τα 110 χρόνια ζωής του μοναδικού Συλλόγου μας.

Ο ΑΡΗΣ συμβολίζει ανεξίτηλες αξίες συνυφασμένες με την ιστορία της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδας, όπως είναι -μεταξύ άλλων- οι αγώνες του τόπου μας για ελευθερία και δημοκρατία εξ ου και η ίδρυση του Συλλόγου μας την 25η Μαρτίου του 1914.

Συμβολίζει το μαχητικό πνεύμα και δράση του θεού Άρη, συμβολίζει την ισότητα των φύλλων, όντας ο πρώτος Σύλλογος στη χώρα που στο ιδρυτικό του καταστατικό ορίζεται ρητά η ίση συμμετοχή των γυναικών στα αθλήματα, συμβολίζει την κοινωνική αλληλεγγύη, συμβολίζει τον ίδιο τον πολιτισμό.

Ο ΑΡΗΣ στα 110 χρόνια ζωής του είναι ακόμα πολύ νέος και θα πάει πολύ μακριά, ευρισκόμενος σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης με περήφανους και μαχητικούς οπαδούς και φίλους και συνεχίζοντας να συνδράμει δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας, του πολιτισμού, της παιδείας, της οικονομίας της Θεσσαλονίκης, αλλά και της χώρας.

Χρόνια Πολλά στον ΑΡΗ ΜΑΣ!»  

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok