Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ARIS SOCCER SCHOOLS...

19/10/23

Με χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ τον ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ, την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου που εντάσσεται στο δίκτυο του ARIS SOCCER SCHOOLS!

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, Πανακρωτηριακός, Ε.Θ.Κ και Λέοντες αντιπροσωπεύουν την ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου στο νομό Χανίων, αριθμούν περίπου 200 παιδιά ηλικίας 5 έως και 16 ετών, με 3 τμήματα Κ6- 2 τμήματα Κ8, 3 τμήματα Κ10, 2 τμήματα Κ12, 2 τμήματα Κ14 και 1 τμήμα  Κ16.

Η πρώτη ομάδα ο Πανακρωτηριακός, αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΧ, ενώ στο παρελθόν στην Γ’ Εθνική και η Ε.Θ.Κ. στην Β’ Ε.Π.Σ.Χ., απορροφώντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά των Ακαδημιών, σαν σκαλοπάτι εξέλιξης.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Νίκος Ροζάκης, ο οποίος διανύει τη δεύτερη θητεία του και είναι ο άνθρωπος, που πρωτοστάτησε στην πραγματοποίηση της ένταξης της ομάδας στο Δίκτυο των ARIS SOCCER SCHOOL.

Τεχνικός Διευθυντής των ομάδων είναι ο Βασίλης Παπαδάκης, ο οποίος έχει δίπλωμα UEFA A’ και πλούσιο συγγραφικό έργο με BEST-SELLER βιβλία προπονητικής για το παιδικό ποδόσφαιρο για όχι μόνο.

Οι Ακαδημίες απασχολούν συνολικά 10 προπονητές, Γυμναστή, ενώ συνεργάζονται με Φυσιοθεραπευτή και Διατροφολόγο. 

Οι εγκαταστάσεις είναι δίπλα στο αεροδρόμιο Χανίων, με ένα γήπεδο 11 x 11, αποδυτήρια, γυμναστήριο, σκεπαστή κερκίδα και αναψυκτήριο.

Γενικότερα είναι μια οργανωμένη Ακαδημία, με δυνατά αγωνιστικά τμήματα, παιδιά στις Μεικτές της ΕΠΣΧ και πολλές πρωτοποριακές φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.panakrotiriakos.com

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok