Διάφοροι όροι Παραγγελιών...

 

 

Διάφοροι όροι Παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο https://arisfc.com.gr/shop συνοδεύονται από e-mail επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχει δώσει ο φίλαθλος.

Προτάσεις και Δικαιώματα

Τα σχόλια, οι προτάσεις, τα σχέδια, κλπ. σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε στη διεύθυνση

Αν θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί, η ARIS F.C. Boutique θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας στέλνοντας μας email στη διεύθυνση

Τρόπος Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορία, πρόβλημα και επιστροφή σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

Τιμολόγιο

Για να αγοράσετε με τιμολόγιο συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του πριν κάνετε «Επιβεβαίωση πληρωμής».

Εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις των προϊόντων της ARIS F.C. Boutique δεν συνδυάζονται με την έκπτωση που έχουν οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Γεγονότα Ανωτέρας Βίας

Δεν είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας βάση μίας παραγγελίας, που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας). Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχο μας.

Τελευταία Ενημέρωση: 02/03/2020

 

 

 

GREAT SPONSOR
 

    

SPONSORS - SUPPORTERS

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok