Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Ανακοινώσεις - News...

02/03/24

Η regular season του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, με το ντέρμπι κόντρα στην Α.Ε.Κ. (19:30).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι οι θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν στις 17:30 και τους καλεί να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου, αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε την ομάδα μας και το γήπεδό μας. Ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις και η ομάδα σάς χρειάζεται δίπλα της σε κάθε αγώνα.

Απαγορεύεται η χρήση και ρίψη κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών, φωτοβολίδων, όπως και τα πανό με πολιτικά, θρησκευτικά μηνύματα.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος και κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει και να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο.

Τονίζουμε ότι ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει αυστηρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά ο κόσμος του ΑΡΗ θα παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της και έχοντας στο μυαλό ότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια.

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ! 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok