Tο ποδόσφαιρο είναι για όλους! - Ανακοινώσεις...

01/08/23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την συνέχιση και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 της μεθοδολογίας και εφαρμογής του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής [ΑDeC)))livex].

Μάλιστα, στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa Conference League απέναντι στην FC Ararat-Armenia, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταγράψει μια ιστορική πρωτιά, αφού γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη στο θέμα της προσβασιμότητας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Μπορούν, δηλαδή, να ζήσουν βιωματικά οι ανθρώπων αυτοί κάθε matchgame, όπως οι βλέποντες. Με την παράλληλη παρουσία του υπεύθυνου προσβασιμότητας [ΑCCESo], που έχει θεσπιστεί.

Μια δράση, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου αποτυπωμένης στην «agenda 2030», 17 στόχοι αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Ο οργανισμός EΧΕDRAMark [unit of Noriaki Kano Laboratories] με τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία Α.Ι. τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία [ΑDeC)))livex] κάνει τη δράση εφικτή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok