Ο Lukas Rupp στον ΑΡΗ! - Ανακοινώσεις - News...

30/01/23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Lukas Peter Rupp, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής Γερμανός μέσος, που γεννήθηκε στην πόλη Χαϊδελβέργη στις 8 Ιανουαρίου 1991, έχει θητεία στα γήπεδα της Bundesliga και της Premier League.

Ο Lukas Rupp ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στην Karlsruher SC (33 συμμετοχές και 9 γκολ με την πρώτη ομάδα).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Borussia Mönchengladbach (40 συμμετοχές), η SC Paderborn 07 (47 συμμετοχές και 6 γκολ), η VfB Stuttgart (29 συμμετοχές και 5 γκολ) και η TSG 1899 Hoffenheim (51 συμμετοχές και 5 γκολ), η οποία, μάλιστα, δαπάνησε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του το 2016.

Τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στα αγγλικά γήπεδα για λογαριασμό της Norwich City F.C. Στα «καναρίνια» αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια (62 συμμετοχές και 2 γκολ).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U20 της Γερμανίας.

«Θα δώσω ποιότητα και εμπειρία»

Ο Lukas Rupp, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου με φανατικό κόσμο και χαίρομαι που θα αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η ώρα που θα μπω να παίξω ξανά και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη και περιμένω να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους νέους μου συμπαίκτες.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι ότι θα βλέπουν σε κάθε παιχνίδι έναν παίκτη που θα δίνει το 100% για την ομάδα. Θα τιμήσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας.

Μετά από πολλά χρόνια καριέρας στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με την εμπειρία και την ποιότητά μου θα ανταπεξέλθω στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΑΡΗ. Αυτό που θέλω είναι στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok