ARIS CHRISTMAS VILLAGE - Ανακοινώσεις - News...

14/12/22

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους εμάς στον ΑΡΗ!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει φέτος να περάσει αυτές τις γιορτινές μέρες με τον κόσμο της ομάδας μας, τους μικρούς και μεγάλους φίλους της.

Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Porto Palace και καλεσμένη είναι όλη η οικογένεια του ΑΡΗ για να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη ημέρα.

Στην αίθουσα «CRYSTAL HALL» θα στηθεί το «ARIS CHRISTMAS VILLAGE», με δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί σύσσωμη και η ποδοσφαιρική ομάδα για να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας μας και να συνομιλήσει μαζί τους.

Το ARIS CHRISTMAS VILLAGE περιλαμβάνει:

1) Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια: Σημείο ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Η γωνιά της χαρτοκοπτικής: Τα παιδιά φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ευχετήριες κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία παίρνουν μαζί τους σαν ενθύμιο για να στολίσουν τον δέντρο. Φυσικά δε λείπουν οι Χριστουγεννιάτικες χρωμοσελίδες για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

* Στα εργαστήρια περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, τα υλικά κατασκευών και οι συνεργάτες μας με χριστουγεννιάτικη αμφίεση.

2) Γραμματοκιβώτιο Βόρειου Πόλου: Τα παιδιά γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και το τοποθετούν στο ειδικό γραμματοκιβώτιο. Στέλνουν τις ευχές τους και του ζητάνε το δώρο που θέλουν να τους φέρει την Πρωτοχρονιά.

3) Ζωγραφική προσώπου: Ζωγραφίζουμε τα προσωπάκια των παιδιών με υπέροχες χριστουγεννιάτικες προσωποδημιουργίες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτά και απολύτως ασφαλή για την παιδική επιδερμίδα.

4) Ξωτικο-δοκιμασίες: Δύο σκανδαλιάρικα ξωτικά γεμάτα κέφι και χαρά παρασύρουν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι! Διασκεδάζουν τα παιδιά με πρωτότυπες ξωτικοδοκιμασίες και τα πιο συναρπαστικά και γρήγορα παιχνίδια. Ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και χορό, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, δρώμενα και διαγωνισμούς. Το πρόγραμμα θα είναι επαναλαμβανόμενο περίπου κάθε 30 λεπτά ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου.

5) Παιχνιδο-παραμύθια: «…Μεταμορφωθήκαμε σε δενδράκια και καμπανούλες και πήραμε το μονοπάτι για... Ο δρόμος μακρύς, θα ‘χει  εμπόδια πολλά και οι εκπλήξεις ακόμα περισσότερες».

Μια Χριστουγεννιάτικη δια δραστική ιστορία που συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

Ώρα προσέλευσης 15.00 (είσοδος δωρεάν)

* Στο χώρο θα υπάρχει σημείο πώλησης με επίσημα προϊόντα του της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok