Μπορείς κι ΕΣΥ να κάνεις «Μια Καλή Πράξη» - Τ...

21/02/24

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μια Καλή Πράξη» (miakalipraxi.gr) εγκαινιάζει τη λειτουργία της με τη φιλοξενία δράσης ενίσχυσης της Ελληνικής Φιλανθρωπικής Εταιρείας με σκοπό τη διανομή αθλητικών παπουτσιών σε παιδιά άπορων οικογενειών της Κεντρικής Μακεδονίας, με αρωγό την ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

Ως επιβράβευση, οι νικητές, θα κερδίσουν:

α. V.I.P. Εισιτήρια για το Κλεάνθης Βικελίδης για τη σεζόν 2024-2025, με όλα τα V.I.P. HOSPITALITY προνόμια, για τον ίδιο κι έναν καλεσμένο του

β. Δείπνο με δύο αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

γ. Δωροκάρτες ύψους 1.200 ευρώ για αγορές από το ARIS F.C. Store

Ειδικότερα, από τώρα έως και τα μεσάνυχτα (00:00) της Κυριακής των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024, μπορούμε όλοι να επιλέξουμε μία δωρεά από μόλις 3 ευρώ για να ενισχύσουμε τη δράση της Ελληνικής Φιλανθρωπικής Εταιρείας και να διεκδικήσουμε την επιβράβευση, η οποία αποτελεί χορηγία της «Ατλαντίς Συμβουλευτική».

Υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των ποδοσφαιριστών της στην διεξαγωγή και ολοκλήρωση της δράσης αποτελεί κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και δεν υπόκειται σε καμία άμεση ή έμμεση αμοιβή.

Λίγα λόγια για την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μια Καλή Πράξη»

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μια Καλή Πράξη» δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει όσους ενισχύουν φιλανθρωπικούς σκοπούς και ιδρύματα, παροτρύνοντας περισσότερους να προσφέρουν περισσότερα, μέσω της δημιουργίας μοναδικών εμπειριών. Και να ενισχύσει, όσο ποτέ στο παρελθόν, το φιλανθρωπικό έργο όσων, αποδεδειγμένα, βρίσκονται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Τώρα, χάρη στην πλατφόρμα «Μια Καλή Πράξη», όσοι προσφέρουν, θα λαμβάνουν -πέρα από την ηθική ικανοποίηση– τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και επιβράβευση, με τη μορφή μοναδικών εμπειριών ή επάθλων μεγάλης αξίας. Και όσοι, μέχρι σήμερα, δεν είχαν σκεφτεί να ενισχύσουν αυτούς που έχουν ανάγκη, θα έχουν τώρα ένα ισχυρό κίνητρο να το πράξουν.

Η εμπειρία, από ανάλογες δράσεις στο εξωτερικό, έχει αποδείξει ότι η προσφορά επιβράβευσης, μπορεί ακόμη και να δεκαπλασιάσει (10x) το ποσό που συνήθως συγκεντρώνεται για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σκοπό, με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με προσωπικότητες από όλους τους χώρους, χορηγούς και, πρωτίστως, εσάς, στέκεται δίπλα σε αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο.

Επιθυμία της είναι να γίνει η κάθε «Μια Καλή Πράξη», μια φανταστική εμπειρία επιβράβευσης!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok