Τα νέα της σημερινής προπόνησης - Τελευταία Ν...

11/01/24

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε θεραπεία, όπως και ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση (οσφυαλγία) από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση του Αγρινίου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Λορέν Μορόν (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

* Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού τετρακεφάλου (σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).    

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok