Τα νέα της σημερινής προπόνησης - Τελευταία Ν...

05/01/24

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Γιάννης Φετφατζίδης), οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε θεραπεία, ενώ ο Φραν Βέλεθ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

* Οι Loren Moron και Jakub Brabec, που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναιτωλικό (18η Αγωνιστική) και την Κηφισιά (20ή Αγωνιστική) αντίστοιχα. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok