Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής - Τελευταία...

17/11/23

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ίωσης, οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Το παιχνίδι της ομάδας Κ17

Η ομάδα Κ17 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K17 (ΣΤ’ όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (18/11), την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Φιλύρου, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (2η φάση).

* Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κ15 του ΑΡΗ, οι Κώστας Βοριαζίδης (αμυντικός) και Παναγιώτης Κυριαζής (μεσοεπιθετικός), βρίσκονται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Προ-παίδων (U15), το οποίο θα συμμετάσχει στο αναπτυξιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Stara Pazova της Σερβίας (19-27/11), με αντιπάλους τα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σερβίας, της Ιρλανδίας και της Βενεζουέλας. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok