Η παρουσίαση της NOVIBET και των νέων εμφανίσ...

09/06/23

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τη NOVIBET, που είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας, ειδικά σχεδιασμένα από την KAPPA.

Εκ μέρους τα ΠΑΕ μίλησε η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Ειρήνη Καρυπίδη, η οποία δήλωσε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσω τη συμφωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τη Novibet, που θα είναι ο μεγάλος μας χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μας είναι πορεία αυτή να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας σε ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις.

Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε έναν νέο, ισχυρό, συμπαίκτη στο πλευρό μας, ο οποίος θα σταθεί αρωγός και έχουμε την πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Novibet ενώνει τους υψηλούς της στόχους με το δικό μας όραμα για έναν ΑΡΗ πρωταγωνιστή.

Η παρουσία της Novibet στην οικογένεια του ΑΡΗ δεν περιορίζεται, όμως, μόνο στην ιδιότητα του μεγάλου μας χορηγού. Από κοινού έχουμε σχεδιάσει μια σειρά δράσεων, που θα αναδείξουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό ρόλο του ΑΡΗ και του ποδοσφαίρου και για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς.

Άλλωστε ο ΑΡΗΣ έχει πρωταγωνιστήσει στα κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα με καινοτόμες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του ΑΡΗ την Novibet και είμαι πεπεισμένη ότι θα αποδειχθεί μία win win συνεργασία».

Από την πλευρά της NOVIBET, ο Chief Marketing Officer, Χριστόφορος Μποζατζίδης, τόνισε:

«Ξεκινάμε μια κοινή πορεία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με στόχο η επόμενη τριετία να είναι γεμάτη μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές με την ευγενή άμιλλα στο επίκεντρο. Μέσα στα επόμενα χρόνια ελπίζουμε να ζήσουμε στιγμές που θα κάνουν υπερήφανους τους ανθρώπους του ΑΡΗ και θριάμβους ανάλογους αυτού της Μαδρίτης. Παράλληλα θα σταθούμε στο πλευρό των φιλάθλων και της τοπικής κοινότητας, μέσα από μοναδικές πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε τον ΑΡΗ στην πορεία του προς νέα επιτεύγματα και επιτυχίες με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που γινόμαστε από σήμερα μέρος της πλούσιας ιστορίας του Συλλόγου».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης η -εντυπωσιακή- έπαρση της νέας φανέλας του ΑΡΗ πάνω από το γήπεδο, που είχε ετοιμάσει ο μεγάλος μας χορηγός, η NOVIBET.

Οι νέες εμφανίσεις

Οι νέες εμφανίσεις της σεζόν 2023-2024, σχεδιασμένες από την KAPPA, αποκλειστικά για τον ΑΡΗ, ενθουσίασαν.

Ο Γενικός Διευθυντής της KAPPA, Δημήτρης Παναγάκος, τόνισε:

«Η Διεθνής Αθλητική είναι για πρώτη φορά χορηγός της φανέλα του ΑΡΗ, με την Kappa. Είμαστε ιδιαίτερη υπερήφανοι. Η φανέλα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας πρέπει να ξεχωρίζει για το design και τη τεχνολογία. Με αυτό το στόχο, σε επίπεδο design, σχεδίασε αποκλειστικά για τον ΑΡΗ τις φετινές εμφανίσεις, στα χρώματα του συλλόγου. Σε επίπεδο τεχνολογίας, τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά. Η Kappa είναι Ιταλική εταιρία που πρωτοπορεί για περισσότερα από 25 χρόνια με τη τεχνολογία compat.

Η εμφάνιση του ΑΡΗ είναι από ελαστικά ελαφριά υφάσματα, τα οποία αναπνέουν και είναι σχεδιασμένα να κρατούν το σώμα στεγνό και δροσερό. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε φέτος για πρώτη φορά σε όλη τη κολεξιόν, είναι ανακυκλώσιμα».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok