Έτοιμη η ομάδα Κ17 του ΑΡΗ για το Final Four ...

07/06/23

Ώρα… Final Four για την ομάδα Κ17 του ΑΡΗ, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί σήμερα για τον Βόλο.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K17 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 8 και 11 Ιουνίου.

Η ομάδα μας, που είναι έτοιμη τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη, θα αντιμετωπίσει αύριο, Πέμπτη, την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στις 17:00 (Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ. είναι ο δεύτερος ημιτελικός, ενώ ο τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή, στις 17:00).

«Μετά από μια δύσκολη σεζόν, το γεγονός ότι καταφέραμε να προκριθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17, από μόνο του είναι επιτυχία.

Όμως η ιστορία του Συλλόγου, η σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, αλλά και οι φιλοδοξίες μας, βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, μας αναγκάζουν να ανταποκριθούμε στις αγωνιστικές απαιτήσεις και φανούμε αντάξιοι της δυναμικής του ΑΡΗ.

Εύχομαι να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, ενώ το πιο σημαντικό απ’ όλα οι ποδοσφαιριστές να είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο προπονητής της ομάδας Κ17, Κώστας Καζάνας. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok