Η πρωινή προπόνηση της Μ. Δευτέρας - Τελευταί...

10/04/23

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, προπόνηση ειδικής αντοχής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα θεραπεία. Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες.  

Αύριο, Μ. Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο γιατρός της ομάδας μας, Νίκος Ξυλούρης, ευχαριστούν τον Ανδρέα Πισκοπάκη, ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ο Γιακούμπ Μπράμπετς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok