Μαθητές και εκπαιδευτικοί στο Κλεάνθης Βικελί...

10/11/22

Το Κλεάνθης Βικελίδης επισκέφτηκαν σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας. Η επίσκεψη αυτή, μάλιστα, είχε… διεθνή χαρακτήρα, αφού ανάμεσα στους μαθητές υπήρχαν παιδιά από τέσσερις διαφορετικές χώρες, που βρίσκονται στη χώρα μας με το πρόγραμμα Erasmus και φιλοξενούνται από το συγκεκριμένο Γυμνάσιο.

Συνολικά παραβρέθηκαν 52 παιδιά και εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ιστορία του Συλλόγου μας, ενώ περιηγήθηκαν τους χώρους του γηπέδου: Στα δημοσιογραφικά θεωρεία στη Θύρα 9, στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ, στην αίθουσα Τύπου, στη Θύρα 7 και στα VIP, στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης στην ARIS F.C. Boutique, όπου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μοίρασε δώρα στους μαθητές και στους συνοδούς τους.

Τελευταίος σταθμός ήταν στο χώρο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά», είπε ο διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Καβάλας, Παναγιώτης Κιλικιάν. 

«Δεν σαν κρύβω πως είμαι φανατικός οπαδός της ομάδας και, μάλιστα, την Τρίτη παραβρέθηκα στη νίκη του ΑΡΗ επί της Λαμίας μαζί με εκπαιδευτικούς από τις χώρες που φιλοξενούμε, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από το σκορ, το κλίμα και γενικά από την εικόνα που έδειξε η ομάδα», κατέληξε ο κ. Κιλικιάν.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok