Αύριο η αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό...

21/10/22

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (23/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης (αύριο το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική) με τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Ραφαέλ Καμάτσο (ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

* Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ15 του ΑΡΗ Αργύρης Κρικίδης, Άγγελος Μαυρόπουλος, Νίκος Γκίρλος κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Προ-παίδων (U15) για προπονήσεις στις 24 και 25 Οκτωβρίου.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok