Η διπλή προπόνηση της Τετάρτης - Τελευταία Νέ...

28/09/22

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις δύναμης το πρωί, ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης το απόγευμα), στο οποίο δεν συμμετείχε ο Μπράιαν Νταμπό, λόγω ίωσης.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που επέστρεψε από την Τσεχία και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Ξυλούρη, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους).

Ο Σεϊκ Ντουκουρέ, από την πλευρά του, μετέβη σήμερα στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» οπότε και μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στον οποίο επιστρέφει ο Ματέο Γκαρσία, που εξέτισε την ποινή του.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok