Στην πρεμιέρα... παίζουμε μαζί - Τελευταία Νέ...

20/08/22

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα… Ο ΑΡΗΣ κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρώτο μας ραντεβού είναι αύριο το βράδυ (21/08) στις 20:30. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να μπει με το «δεξί» στον… μαραθώνιο του νέου πρωταθλήματος και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την πρώτη νίκη.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/, αλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (αύριο, Κυριακή, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ από την ARIS F.C. Boutique θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας.

Στην αυριανή πρεμιέρα «παίζουμε» μπάλα μαζί. Ομάδα και κόσμος. Ο παλμός του γεμάτου γηπέδου θα δώσει στους ποδοσφαιριστές την έξτρα ώθηση που χρειάζονται σε κάθε πρεμιέρα για να έρθει η νίκη. Μαζί θα «παίξουμε», μαζί θα κερδίσουμε!

Vamos!

Η αποστολή του αυριανού αγώνα

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η πρώτη αποστολή της νέας σεζόν αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Diop Gueye, Moses Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Iturbe, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok