Η προπόνηση της Τρίτης - Τελευταία Νέα - News...

09/08/22

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα με την Maccabi Tel Aviv (11/08, 21:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αμυντικής τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στo «Δασυγένειο», με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ισραηλινή ομάδα.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη (10/08), η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos και ενός ποδοσφαιριστή θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αύριο, στις 19:15, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της Maccabi Tel Aviv.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει αύριο, πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, από την αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις οποίες –σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA- θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ), ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (FFP2) σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok