Δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη - Τελευταία Νέα -...

20/07/22

Ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας, ο Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στο arisfc.com.gr:

«Η σεζόν ξεκινάει επισήμως για την ομάδα μας αύριο κόντρα στη Γκόμελ για το Europa Conference League.

Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες φέτος στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να διακριθούμε. Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της νέα σεζόν. Αυτό, άλλωστε, προδίδουν και οι κινήσεις που έγιναν -και δεν τελείωσαν- για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΑΡΗΣ θα έχει φέτος το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του και πιθανόν της ιστορίας του.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει. Ήρθε η ώρα που ο καθένας μας από το πόστο του πρέπει να πράξει το καθήκον του.

Εγώ προσωπικά έκανα και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει για να ισχυροποιήσω ακόμη περισσότερο τον ΑΡΗ. Και η ομάδα αύριο έχω τη βεβαιότητα ότι θα κάνει αυτό που πρέπει. Το πρώτο βήμα.

Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων μας. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει αύριο βράδυ να είναι γεμάτο. Να έχει παλμό, ένταση και ενθουσιασμό. Να είναι η ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε στην έδρα μας.

Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Επιβάλλεται, λοιπόν, το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και ο κόσμος να μεταδώσει την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok