Αύριο οι συνεντεύξεις Τύπου - Τελευταία Νέα -...

19/07/22

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη (20/07), την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, German Burgos και του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Bryan Dabo θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αύριο, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της FK Gomel, Vladimir Nevinsky και του ποδοσφαιριστή της ομάδας από τη Λευκορωσία, Dzmitry Baha, ενώ η προπόνηση που θα ακολουθήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεκινήσει στις 19:00.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει αύριο, πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, από την αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις οποίες –σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA- θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ), ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (FFP2) σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok