Μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο (1-2) - Τελευταία Νέα...

18/04/21

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε με πειστικό τρόπο στις νίκες. Η ομάδα μας κέρδισε δίκαια με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Μια νίκη που τη διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ο ΑΡΗΣ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου –κόντρα στη ροή του αγώνα- μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σανκαρέ στο 31’ (στο 45’ έχασε πέναλτι ο Δημήτρης Μάνος), αλλά στο δεύτερο μέρος με τα δύο γκολ των Δημήτρη Μάνου στο 62’ με σουτ μέσα από την περιοχή (1-1) και τρία λεπτά αργότερα με πλασέ του Ματέο Γκαρσία αποκαταστάθηκε η τάξη (1-2).

Χαρακτηριστικό της ανωτερότητας της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι, πέρα από το χαμένο πέναλτι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη της.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρίστο Τόβερ (Εσθονία)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μαουρίσιο (52’)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό (70’ Εμπαγκοτό), Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Σανκαρέ (78’ Μπουζούκης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69’ Καμπετσής), Αΐτορ (58’ Σάντσεθ), Μακέντα (80’ Καρλίτος).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν (58’ Γκάνεα), Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (86’ Σάντε Σίλβα), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία (92’ Ιωάννου), Μάνος.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok