Παλικαρίσια νίκη με ανατροπή (3-1) - Τελευταί...

31/03/19

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΡΗΣ.

Η ομάδα μας κέρδισε πανάξια με 3-1 τον Ο.Φ.Η. στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και έπιασε τον Ατρόμητο στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, η νίκη ήρθε με παλικαρίσια ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και εκτός από τα τρία γκολ, είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, ένα χαμένο πέναλτι με τον Ματέο Γκαρσία στο 44’, ενώ ο διαιτητής δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών σε άλλες τρεις περιπτώσεις!

Οι φιλοξενούμενοι –κόντρα στη ροή του αγώνα- προηγήθηκαν στο σκορ με τον Βαζ στο 26’.

Η απάντηση του ΑΡΗ ήρθε στο 75’ με δυνατό συρτό σουτ του Λίντσεϊ Ρόουζ (1-1).

Στο 89’ ο Χαβιέ Ματίγια και στο 93’ ο Νίκο Μαρτίνες με υποδειγματικές εκτελέσεις φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 και έδωσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Κόρχουτ (81’ Βαλεριάνος), Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Ντιγκινί, Ματίγια, Γιουνές (75’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (61’ Λάρσον), Ματέο Γκαρσία.

Ο.Φ.Η.: Σωτηρίου (58’ λ.τρ. Στρέζος), Μπράουν, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (66’ Παπάζογλου), Σόουζα, Βαζ (81’ Αργυρόπουλος), Σάσι.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok