Η αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη - Τελευταία...

30/01/19

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής –εξ αναβολής- αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή (πριν από λίγη ώρα αναχώρησε για την πόλη της Θράκης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

* Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Χριστόφορος Δασκαλάκης της ομάδας Κ 16 και Χρήστος Χατζηιωάννου της ομάδας Κ 15 του ΑΡΗ κλήθηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (εθνική Παίδων).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok