Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Τελευταία Νέα - New...

31/08/18

Την Κυριακή έχουμε το πρώτο μας... επίσημο «ραντεβού» για τη νέα σεζόν. Δεν θα γίνει στο «σπίτι» μας, λόγω «ειδικών συνθηκών», αλλά στο γειτονικό Καυτανζόγλειο.

Θα χρειαστεί να μετακομίσουμε λίγα μέτρα πιο πέρα από το Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε την ομάδας μας να νιώσει και πάλι σαν να παίζει στο σπίτι της. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Είμαστε, επίσης, βέβαιοι, ότι από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ., θα παραδώσουμε πάλι μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, πίστης και αφοσίωσης σε όλη την Ελλάδα. Όπως εμείς ξέρουμε.

Η αγάπη μας προς την ομάδα, όχι μόνο στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, πρέπει να συνδυαστεί, όμως και με την υποδειγματική μας συμπεριφορά.

Στηρίζουμε τον ΑΡΗ μας με την παρουσία μας, με τη φωνή μας και με το πάθος μας, αλλά χωρίς παρεκτροπές.

Προστατεύουμε την ομάδα μας χωρίς να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν καλοθελητή.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κανονισμοί από φέτος έχουν αυστηροποιηθεί και οι ποινές είναι σκληρές. Να μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν. Στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα μας.

ΟΧΙ στους πυρσούς, ΟΧΙ στα καπνογόνα, ΟΧΙ σε ο,τιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και την προσπάθειά της.

Ραντεβού την Κυριακή. Μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση...

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok