Tο πρόγραμμα του ΑΡΗ - Τελευταία Νέα - News...


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

1η αγωνιστική: Λαμία-ΑΡΗΣ
2η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Λάρισα
3η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός
4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΡΗΣ
5η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης
6η αγωνιστική: Πανιώνιος-ΑΡΗΣ
7η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.
8η αγωνιστική: Α.Ε.Κ.-ΑΡΗΣ
9η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός
10η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης-ΑΡΗΣ
11η αγωνιστική: Ο.Φ.Η.-ΑΡΗΣ
12η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός
13η αγωνιστική: Ατρόμητος-ΑΡΗΣ
14η αγωνιστική: ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός
15η αγωνιστική: Ξάνθη-ΑΡΗΣ

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok