Η αποστολή του ΑΡΗ για την Ολλανδία - Τελευτα...

25/07/18

Στο γήπεδο του Πανοράματος προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Cuesta, Colazo, Garcia, Souza, Diguiny, Velez, Basha, Matilla, Menendez, Milunovic, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαγιάννης.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με κατεύθυνση –μέσω Dusseldorf- για το Bosschenhoofd στα νότια της χώρας, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Golden Tulip De Reiskoffer, όπου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας μας, που θα γίνει επί βελγικού εδάφους, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (27/07) με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του 2ου «Memorial Marc Steenackers».

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok