Διπλή προπόνηση στα Τρία Πέντε Πηγάδια - Τελε...

12/07/18

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Σήμερα προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας.

Το πρωί το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα, καθώς και παιχνίδι επτά επί επτά σε ομάδες σε περιορισμένο χώρο.

Το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, δούλεψε στην αμυντική τακτική, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων από τους μεσοεπιθετικούς.

Στις σημερινές προπονήσεις συμμετείχε κανονικά ο Νικολά Ντιγκινί, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, οι Ισπανοί Μενέντεθ, Ματίγια και Κουέστα.

Στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος επέστρεψε στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Θήβα.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (προπόνηση πρωί και απόγευμα).

Αλλαγές στα φιλικά

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα για τις 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί μια μέρα μετά, δηλαδή στις 9 του μήνα (Πέμπτη) στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δύο μέρες αργότερα (11/08) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok