Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ARIS SOCCER SCHOOLS...

15/11/23

Με χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ τον Άρη Κασσανδρείας, την τέταρτη Ακαδημία Ποδοσφαίρου που εντάσσεται στο δίκτυο του ARIS SOCCER SCHOOLS!

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Κασσανδρείας ιδρύθηκε το 1947 και έκτοτε αδιάλειπτα συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Από το 2005 συστάθηκε ως Αθλητικός Σύλλογος.

Σήμερα διατηρεί ενεργά τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ και στίβου και φυσικά ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία του Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.

Ο Α.Σ. Άρης Κασσανδρείας απαριθμεί σήμερα, σε όλα τα τμήματα, περίπου 350 αθλητές κάθε ηλικίας, γεγονός που τον καθιστά από τους πλέον πολυμελείς Αθλητικούς Συλλόγους στην Χαλκιδική με πολλές διακρίσεις.

Στόχος, αρχή και βασική επιδίωξη του Άρη Κασσανδρείας είναι οι νέοι της Χαλκιδικής να βρίσκονται σε επαφή με τον αθλητισμό και να απολαμβάνουν τα θετικά που προσφέρει.

Με τη χρήση των Δημοτικών Σταδίων της Κασσανδρείας, της Καλλιθέας, το κλειστό γήπεδο βόλεϊ (στην Κασσανδρεία), καθώς και η συνεργασία που έχει με καταρτισμένους προπονητές, προσπαθεί να φέρει όσα περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.facebook.com/profile.php?id=100076341631737. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok