MIK EUROPE - ΜΥΤΗΕRΜ...

MIK EUROPE - ΜΥΤΗΕRΜ

…30 χρόνια ιστορίας.

Η Βιομηχανία MIK EUROPE – ΜΥΤΗΕΡΜ είναι μία Ελληνική εταιρία παραγωγής ειδών κεντρικής θέρμανσης με έδρα την βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στην Θεσσαλονίκη

Η MIK EUROPE – MYTHERM εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους προμήθειας, κατασκευής, ποιοτικού ελέγχου, αποθήκευσης και διανομής. Όλες οι δραστηριότητες και τα τμήματα της εταιρίας έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015

Από το 2014 η εταιρία επενδύει συνεχώς στις πράσινες μορφές ενέργειας, όπως είναι η Ηλιακή ενέργεια , η Γεωθερμία και οι Αντλίες θερμότητας, σχεδιάζοντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω προσπάθειας είναι οι ΗΛΙΑΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ HYBOSUN , n ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και η ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ αέρα/νερού REVORB για την ταυτόχρονη παραγωγή ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ.

Ο εξωστρεφής προσανατολισμός της εταιρίας την κατατάσσει στις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα και αποτυπώνεται στην συνεχή παρουσία της στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία. Εκτός της παρουσίας στις εκθέσεις των Αθηνών CLIMATHERM και HORECA, η εταιρία συμμετέχει τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς στις διεθνείς εκθέσεις ISH (Φρανκφούρτη), MCF (Μιλάνο), PROGETO FUECO (Βερόνα) και BIG 5 (Nτουμπάϊ) .

>> ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 

 

 

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok